Uw persoonlijke doelen staan bij ons centraal!

Neem contact opAanmelden cursus

Werkwijze

Het doel van het zelfmanagement-traject van Activos is door middel van lichamelijke vaardigheidstraining én een speciaal ontwikkeld, kortdurende zelfmanagementcursus te leren hoe u zelf meer controle over uw pijn kunt krijgen, u wordt zelfmanager!

Centraal staat het bereiken van uw persoonlijke doelen. Deze zijn voor iedereen anders en kunnen liggen op het gebied van privé, werk, hobby, sport, etc. Alle oefeningen zijn gericht op het verbeteren van het functioneren binnen deze dagelijkse handelingen.

Kennis geeft kracht!

Door te leren hoe het lichaam reageert onder alle omstandigheden en te leren hoe deze lichamelijke reacties omgevormd kunnen worden (kennis), kan pijn daadwerkelijk verminderd worden (kracht)

Een voorbeeld:

Spierspanning is één van de natuurlijke beschermingsreacties van het lichaam, die soms helaas ook juist extra pijn opwekt. Met behulp van myofeedback (spierspanning meten en ervaren), leert u meer grip op uw lichaam te krijgen, zodat u het gebied rond de pijn beter kunt ontspannen en andere spieren juist beter leert aanspannen.

locaties Goes

Praktijk Goes
Naereboutstraat 23
4461 GR Goes | Route

locaties Zierikzee

Praktijk Zierikzee
Calandplein 1
4301 LZ Zierikziee | Route

Medisch Centrum Borrendamme
Borrendamme 10
4301 VD Zierikzee | Route

locatie Middelburg

Praktijk Middelburg
Molenwater 137
4331 SG Middelburg | Route