Individueel

Naast de zelfmanagementcursus wordt de deelnemer individueel behandeld, gericht op de klacht die men heeft. Deze begeleiding vindt plaats door een oefentherapeut die gespecialiseerd is in chronische pijn en een vakspecialist chronische pijn.

U leert u de technieken beheersen om uw lichaam beter te ontspannen en de juiste spieren gerichter te kunnen aanspannen. Hiervoor wordt onder andere gewerkt met myofeedback, een speciaal meetinstrument die u gericht leert uw lichaam op de juiste wijze te gebruiken, zodat het weer in balans komt.

Daarnaast wordt u geleerd beter te ontspannen, bewegen, belasten en doseren. Door middel van een op maat gemaakt opbouwschema werkt u aan uw belastbaarheid, zodat u uw dagelijkse handelingen weer kunt oppakken of verbeteren.

Bij Activos staat het bereiken
van uw persoonlijke doelen centraal!

Coachingstraject (op aanvraag)

Speciaal voor mensen die de cursus liever niet in groepsverband willen volgen is er een individueel coachingstraject ontwikkeld met begeleiding door een vakspecialist chronische pijn en een gespecialiseerd oefentherapeut Cesar/Mensendieck.